Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Den Haag

Windows beheerder

Functie omschrijving Windows beheerder

Als beheerder ben je verantwoordelijk voor een aantal belangrijke taken. Eerst en vooral sta je in voor het beheer en de inrichting van verschillende Windows-omgevingen. Wanneer er zich incidenten voordoen op deze systemen, is het aan jou om deze op te lossen. Bovendien heb je voldoende kennis van Powershell en VBScript, wat je in staat stelt om RFC's (Topdesk) op te stellen en uit te voeren.

Kortom, als professionele beheerder ben jij verantwoordelijk voor de optimale werking en het beheer van de Windows-systemen.

Functie eisen Windows beheerder

Vereiste kwalificaties voor deze functie zijn niet mis. Om te beginnen moet je over een aantoonbare certificering beschikken op het gebied van MS Windows, met een MCSA-certificaat van 2012 of hoger op zak. Daarnaast is HBO-werk- en -denkniveau vereist.

Maar dat is nog niet alles. We zoeken ook naar iemand met een ruime en recente ervaring in het beheren van Windows in enterprise omgevingen, bij voorkeur met ten minste 5 jaar werkervaring op dit gebied. Ervaring met monitoring tooling is ook een absolute must. Daarnaast heb je ervaring en kennis van SCCM en Powershell en VBScript, en heb je kennis en ervaring met complexe infrastructuren.

Kennis van scrum/agile is ook belangrijk, omdat we in een dynamische omgeving werken waarbij we ons graag aanpassen aan de snel veranderende behoeften van onze klanten.

Als je aan deze kwalificaties voldoet en per direct beschikbaar bent voor een uitdagende functie, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We zijn erg benieuwd naar wat jij kan bijdragen aan ons team en aan onze klanten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij hebben verschillende vacatures beschikbaar voor Windows beheerders, waarbij wij ons richten op langdurige projecten of vaste banen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitermate interessant en de werkomgeving is bijzonder prettig. Je kunt bij ons rekenen op een uitstekende balans tussen thuiswerken en werkzaamheden op kantoor.

Als je wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen, stuur ons dan snel jouw sollicitatie. Wij plannen dan een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie

Den Haag

Publicatiedatum

29.07.2024

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar wat IT-idiots voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan kijken onze ervaren consultants geheel vrijblijvend samen met jou naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Onze klanten
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.