Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Utrecht

ICT-coördinator

Functie omschrijving ICT-coördinator

Als ICT-coördinator zorg je ervoor dat er op operationeel niveau een connectie wordt gelegd tussen jouw organisatie, de ICT-dienstverleners en leveranciers. Jouw takenpakket bestaat uit het coördineren, plannen en geven van opdrachten aan hen en het bewaken van de uitvoering. Hierbij staat het optimaal inzetten en benutten van de geleverde ICT-diensten centraal en is het controleren van de uitvoering ervan van groot belang. Als er sprake is van onduidelijkheden, vragen of problemen met betrekking tot de geleverde diensten, fungeer je als eerste aanspreekpunt en zorg je voor een passende oplossing. Jouw verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat alle betrokken partijen tevreden zijn met de dienstverlening.

Functie eisen ICT-coördinator

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het vereist om minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring te hebben in de afgelopen 3 jaar met ICT-beheer, Service Management, ICT-support medewerker of als Procesmedewerker. Daarnaast is een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau vereist en dien je werkervaring te hebben op het gebied van ICT-beheer en -ondersteuning, evenals ervaring in gebruikersondersteuning en wijzigingsbeheer. Het is een pre als je een afgeronde opleiding(en) hebt op het gebied van ITIL en/of BiSL.

Arbeidsvoorwaarden

Wij hebben diverse vacatures beschikbaar voor ICT coördinatoren waarbij het vaak gaat om langdurige projecten of vaste banen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zeer aantrekkelijk en de werkomgeving is uitermate plezierig. Ook is er een goede balans tussen thuiswerken en werkzaamheden op kantoor.

Wij vinden het belangrijk om de juiste persoon op de juiste plek te hebben en daarom willen wij jou graag beter leren kennen. Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen door te solliciteren. Na ontvangst van jouw sollicitatie, plannen wij zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken, zonder daarbij de oorspronkelijke taal te veranderen.

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

30.07.2024

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar wat IT-idiots voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan kijken onze ervaren consultants geheel vrijblijvend samen met jou naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Onze klanten
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.