Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Utrecht

.NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving

We hebben momenteel een vacature voor een ontwikkelaar bij een klant in de regio Utrecht. De vereisten voor deze rol zijn kennis en ervaring met .NET en MFT-platformen.

Onze focus ligt op het vinden van een geschikte kandidaat die perfect past binnen de organisatie, om zo een blijvende meerwaarde te bieden. Als je denkt dat je deze rol kunt vervullen en wilt werken in een dynamische omgeving met de nieuwste technologieën, dan horen we graag van je.

Functie eisen

Als je deze vacature ziet, ben je waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe baan als ontwikkelaar. Misschien heb je al wat ervaring opgedaan in het vak en nu ben je klaar om je kwaliteiten verder te ontwikkelen. Om in aanmerking te komen voor deze functie, moet je HBO/WO niveau hebben en kennis hebben van .Net, OOP en Entity Framework. Als je ook ervaring hebt met Azure, heb je al een streepje voor op andere kandidaten.

Relevante ervaring als ontwikkelaar is uiteraard een pluspunt. Als je hebt gewerkt aan projecten en ervaring hebt met de integratie van diverse systemen, dan ben je goed op weg. Daarnaast is het belangrijk dat je goede kennis hebt van development tools, architectuur methoden en modellen. Kennis van certificaten is ook een pre.

We begrijpen dat je misschien nog niet alles weet, maar als je de juiste houding en een positieve instelling hebt, dan sta je al met één voet binnen. Als jij gedreven bent om te leren en te groeien, bieden wij jou de perfecte werkomgeving en de nodige ondersteuning om je vaardigheden aan te scherpen.

Arbeidsvoorwaarden

We hebben verschillende vacatures voor .NET Developers waarbij het vaak om langdurige projecten gaat.

Wij bieden uitermate interessante arbeidsvoorwaarden en een zeer prettige werkomgeving.
Er is een prima balans tussen thuiswerken en kantoorwerkzaamheden.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen ? Laat ons het weten met je sollicitatie. We plannen dan snel een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

03.08.2024

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar wat IT-idiots voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan kijken onze ervaren consultants geheel vrijblijvend samen met jou naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Onze klanten
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.