Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Bunnik

Typescript Engineer

Functie omschrijving Typescript Engineer

We zijn op zoek naar een engineer met minstens 3 jaar relevante ervaring in TypeScript engineering. Het doel van deze functie is het ontwikkelen van een clientside platform, waarop featureteams functionaliteiten bouwen. Bovendien is inhoudelijke ondersteuning van collega-ontwikkelaars (vooral leden van featureteams) een belangrijk aspect van deze functie.

Een belangrijk onderdeel van deze functie is het ontwikkelen van de domain-specific language, waarmee de featureteams Resource Description Framework-data (RDF) kunnen ophalen, aanmaken en manipuleren. Het is belangrijk om samen te werken met backend-engineers aan de communicatie tussen de client en de backend via REST-services en WebSockets. Ook het onderhouden en grondig testen van de code om er zeker van te zijn dat anderen de code gemakkelijk kunnen gebruiken is cruciaal.

Als je interesse hebt om ons team te versterken en aan deze uitdagende functie te werken, horen we graag van je. Let op: We zoeken wel iemand met respectievelijk 3 jaar relevante ervaring in TypeScript engineering.

Functie eisen Typescript Engineer

We zijn op zoek naar een ervaren TypeScript Engineer met ten minste drie jaar relevante ervaring. De ideale kandidaat heeft sterke vaardigheden op het gebied van Node.js en RxJS (Typescript), alsook minimaal één jaar relevante ervaring met RDF data- en modellering in de afgelopen drie jaar. Daarnaast is het van belang dat hij of zij aantoonbare kennis heeft van reactive programming en functional programming en minstens drie jaar ervaring heeft met test frameworks zoals mocha, jasmine en jest. Bekendheid met GIT is daarbij een must en specifieke kennis en ervaring met test-driven-development (TDD) wordt zeer op prijs gesteld. Hierbij dient de kandidaat niet alleen de achtergrond van TDD te kennen, maar ook in staat te zijn om deze methodologie effectief toe te passen. Een solide kennis van CI/CD met tools zoals Jenkins, Maven en Yarn is eveneens van belang.

Arbeidsvoorwaarden

Bij IT-idiots wordt je gedetacheerd en kom je bij ons in dienst voor de periode van je opdracht. We hebben getalenteerde en ervaren professionals die je kunnen begeleiden, adviseren en helpen gedurende je opdracht. Onze deuren staan altijd open voor eventuele vragen, brainstormsessies en updates, en je contactpersoon blijft beschikbaar voor jou.

We kijken er naar uit om samen te werken met je!

Locatie

Bunnik

Publicatiedatum

06.08.2024

Deel deze vacature
Maak jobalert
Meer details
Match criteria
  • Development
  • 36 - 40 uur
  • 24 - 32 uur
  • 32 - 36 uur
  • Git
  • Jenkins
  • Maven
  • Typescript
Consultant

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar wat IT-idiots voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan kijken onze ervaren consultants geheel vrijblijvend samen met jou naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Onze klanten
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.