Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Apeldoorn

Scrum Master

Functie omschrijving Scrum Master

Als Scrum Master is het jouw taak om onze werkwijze en processen kritisch te bekijken en te verbeteren met een frisse blik. Je richt je erop de teams te helpen om efficiënter en effectiever te werken en meerwaarde te creëren voor onze klanten.

Je werkt in een werkomgeving die vaak verandert en vereist daarom het vermogen om snel te schakelen tussen verschillende agile methodieken en nieuwe technologieën. De teams zijn georganiseerd in 'waardestromen' en werken op verschillende niveaus met agile en agile methodieken.

Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het motiveren van de teams evenals voor de complexe omgeving eromheen. Je bent in staat om teams te begeleiden en de werkmethodes daar waar nodig te adviseren. Ook kan je complexe materie op een heldere en overtuigende manier communiceren.

Je streeft altijd naar verbetering en stimuleert zelforganisatie van de teams in hun methodieken en werkwijze. Evenals zal je afwegingen moeten maken in de beste oplossingen en advies en leiderschap aan de teams en product owners moeten geven. Daarnaast schroom je niet om nieuwe ontwikkelingen te signaleren en door te voeren in de organisatie. Het is belangrijk dat je in staat bent goed te kunnen luisteren en verbindingen kan leggen tussen mens, werk en organisatie.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn het faciliteren van (scrum)processen, samenwerken met en coachen van teams, product owners en managers. Hierbij maak je gebruik van agile principes zoals Scrum, Kanban, Scrumban en DevOps. Evenals gebruikmakend van O365, Sharepoint, Teams en Jira en Obeya.

Jouw doelen zijn het verbeteren van de werkmethodes van de teams en het creëren van meerwaarde voor onze klanten, terwijl je altijd de oorspronkelijke taal van de tekst behoudt.

Functie eisen Scrum Master

Als het gaat om deze functie, zijn er enkele belangrijke kwalificaties waar we naar op zoek zijn. Allereerst vragen we om minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale producten binnen een Agile software development context. Daarnaast hebben we minimaal 3 jaar ervaring als Scrum master en/of Agile coach nodig. Een relevante certificering als Scrum master/Agile coach (minimaal PSM1 of equivalent) is een vereiste. Het is belangrijk dat de kandidaat uitstekende taalbeheersing heeft in zowel Nederlands als Engels, zowel in woord als geschrift. Bovendien is ervaring met Obeya een pre.

We zijn op zoek naar een kandidaat die de bovenstaande kwalificaties combineert met een informele houding en een professionele stijl.

Arbeidsvoorwaarden

Als je op zoek bent naar nieuwe uitdagingen als Scrum Master, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse opdrachten voor Scrum Masters die niet alleen langdurig van aard zijn, maar ook mogelijkheden bieden voor vaste banen.

Bij ons kun je rekenen op uiterst interessante arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving die je zonder twijfel zal bevallen. Thuis- en kantoorwerkzaamheden zijn bij ons perfect in balans.

Als je benieuwd bent naar wat wij voor jou kunnen betekenen, laat het ons dan weten. Solliciteer gerust en we plannen snel een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie

Apeldoorn

Publicatiedatum

07.08.2024

Deel deze vacature
Maak jobalert
Meer details
Match criteria
  • Scrummaster
  • Agile Coach
  • 36 - 40 uur
  • 32 - 36 uur
  • PSM I
Consultant

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar wat IT-idiots voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan kijken onze ervaren consultants geheel vrijblijvend samen met jou naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Onze klanten
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.