Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Arnhem

Applicatiebeheerder Messaging

Functie omschrijving Applicatiebeheerder Messaging

Voor onze klant zijn we momenteel op zoek naar een applicatiebeheerder. Als systeemintegrator / applicatie-engineer ben je verantwoordelijk voor het beheren van verschillende middleware platformen binnen het systeemlandschap. Verschillende middleware platformen worden gebruikt voor het berichtenverkeer om primaire processen te ondersteunen. Dit omvat verschillende varianten van de Oracle Service Bus en Tibco-producten, evenals op maat gemaakte software.
Belangrijkste werkzaamheden zijn:
- Het beheren en verbeteren van diverse middleware platformen zoals mail-, messaging- en communicatie platformen, Tibco BW/BC.
- Het ondersteunen van projecten en teams bij het aansluiten en testen van nieuwe oplossingen op een middleware platform.
- Het oplossen van 2e en 3e lijns software storingen en problemen.
- Het uitrollen van nieuwe omgevingen met behulp van verschillende tools voor automatisering.
- Volledige verantwoordelijkheid nemen voor deze platformen en het toepassen van Application Lifecycle Management-praktijken.

Functie eisen Applicatiebeheerder Messaging

Vereisten voor de functie omvatten het succesvol afronden van een HBO/WO opleiding, alsook kennis en ervaring met Tibco (BC, BW, EMS). Het is belangrijk dat je thuis bent in mail-, messaging- en communicatie platformen. Ook zou het een pre zijn als je bekend bent met Elastic Stack en Linux. Een innovatieve en pro-actieve houding is tevens van belang, evenals interesse in nieuwe technologieën, zoals automated provisioning en deployment. Mocht je al enige ervaring hebben met Ansible en XLdeploy, dan is dat mooi meegenomen. Je wordt geacht een technicus te zijn die beschikt over een analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden. Daarnaast is een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in zowel woord als geschrift een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

We hebben diverse vacatures beschikbaar voor Applicatiebeheerders, waarbij het vaak gaat om langdurige projecten of vaste banen. We bieden uiterst aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een zeer aangename werksfeer. Daarnaast is er een uitstekende balans tussen thuiswerken en werken op kantoor.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten door te solliciteren. We plannen dan snel een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken. We kijken er naar uit om van je te horen!

Locatie

Arnhem

Publicatiedatum

11.08.2024

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar wat IT-idiots voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan kijken onze ervaren consultants geheel vrijblijvend samen met jou naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Onze klanten
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.