Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Werven met IT-idiots
Werven met IT-idiots
Kwaliteit op één!
Den Haag

Data-analist

Functie omschrijving Data-analist

Wij zijn op zoek naar een deskundige data-analist die kan ondersteunen bij de verder ontwikkeling van "informatiegestuurd werken". Samen met jouw toegewijde collega's zal je dashboards ontwikkelen en benodigde managementinformatie beschikbaar stellen aan alle belanghebbenden. Herken jij jezelf in deze bovengenoemde taken? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Als data-analist zet jij je in voor het opstellen en uitvoeren van data-analyses, het maken van business intelligence-plannen en het verzamelen van gebruikerswensen. Momenteel werken wij met verschillende tools, zoals Superset, Python en R. Het is voor ons van belang dat jij als data-analist verantwoordelijk bent voor de vormgeving van frontend dashboards, de ontwikkeling en het onderhoud van rapportages en het beheer van management dashboards.

Bij deze functie is het ook belangrijk dat je als professional in staat bent om te sparren met belanghebbenden en bijdraagt aan de groei van het data-team. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat het data-team optimaal presteert. Met kennis van AGILE-werken en teamontwikkeling kan jij het team helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Ongevraagd lever je ook data-analyses op, zodat wij beter inzicht krijgen in de dynamiek van onze data.

Richt het je vakgebied in meer detail op data-analyse en ben je op zoek naar een functie waarbij jij jouw expertise kan inzetten? Dan nodigen wij jou graag uit om bij ons te solliciteren.

Functie eisen Data-analist

Eisen

Een afgeronde HBO (of WO) opleiding, en kennis van Agile Scrum en/of Lean, en DevOps. Nederlandse taalvaardigheid in woord en geschrift is ook vereist.

Professionele Kennisgebieden

Informatiemanagement en Data Science.

Werk- en denkniveau

Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als data-analist / data scientist.

Wensen

Competenties

Je hebt ervaring met het analyseren van gegevensbestanden met behulp van een programmeertaal. Je bent in staat om gerichte datavragen te stellen en deze te beantwoorden met de beschikbare middelen. Ook ben je bekwaam in het bevragen van grote datasets en het extraheren van relevante informatie voor het team. Ook ben je in staat om complexe vraagstukken te vertalen naar gerichte data vragen. Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en kunt de resultaten en eindproducten van het data-analyseonderzoek goed overbrengen. Daarnaast werk je nauwkeurig, met oog voor detail, en kom je tot gegronde conclusies. Tot slot ben je iemand die snel kan schakelen tussen veranderende omstandigheden en de snel veranderende technologische wereld. Je werkt nauw samen met anderen binnen het team als dat nodig is en hebt als extra pluspunt ook ervaring in agile werken, zoals SCRUM, Kanban en DevOps.

Aanvullende kennis

Je hebt een Agile mindset en hebt ervaring met Agile Projectmanagement. Ook heb je ervaring met Office 365 en digitaal samenwerken.

Overige functiewensen

Bovendien heb je ervaring met projectmatig werken en is ervaring in Jira een pré.

Arbeidsvoorwaarden

We hebben diverse vacatures openstaan die gaan over langdurige projecten of vaste banen. En geloof ons, de arbeidsvoorwaarden en werkomgeving zijn echt top-notch.

We begrijpen dat een goede work-life balance belangrijk is. Gelukkig bieden wij een prettige werkomgeving waar bij je zowel thuis als op kantoor kunt werken. Ideaal toch?

Aarzel niet en solliciteer vandaag nog! We plannen met alle plezier een kennismakingsgesprek in om te kijken welke mogelijkheden we je kunnen bieden. We kijken uit naar je reactie!

Locatie

Den Haag

Publicatiedatum

15.08.2024

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar wat IT-idiots voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan kijken onze ervaren consultants geheel vrijblijvend samen met jou naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Onze klanten
IT-idiots gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.